.

1/07/2006

A ve U-20 Milli Takım Antrenör Seçim Dönemi

Bugünler de en çok konuşulan konu, başlıktan da anlıyacağınız üzere Hattrick Türkiye A ve U-20 Milli takımlarımızın antrenör seçim dönemi.

Ama öncesinde kısaca bu konuyla birlikte paylaşmak istediğim, Türkiye'yi ilgilendiren ve gündemde olan TFF ;

TFF'de seçim kararı çıkacak gibi, çünkü öncesinde Levent Bıçakçı güven oyu almaya çalışacak. Çoğunluk hangi kararı verirse o yönde hareket edilecek. Ancak kamuoyunun da yer alan görüşlerle birlikte yaşanan gelişmeler, Levent Bıçakçı'nın güven oylamasından başarısızlıkla ayrılacağı ve seçime gidileceği yönünde.

Seçim de ise düne kadar Ayhan Bermek favori gözüküyordu. Ancak çıkan son karar (Yüksekokul mezunu olmayan kişilerde TFF başkanlığı yapabilir) Haluk Ulusoy'un yolunu açtı ve seçimde en etkili kanallardan biri olan Kulüpler Birliği'de tercihlerinin Haluk Ulusoy olduğunu söyledi. Diğer tüm gelişmelerde Haluk Ulusoy'dan yana.
Sonunda Türk Futbolu kazansın. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

Gelelim bizim dünyamıza:

U-20 antrenörü ozansahin artık görevini yerine getiremiyeceğinin açıklanması üzerine, ozansahin'in görev süresinin sonuna kadar bu sorumluluğu üstlenecek kişiyi belirlemek için seçim yapılacak. Seçim 8-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar ve açıklamalarını Hattrick Türkiye konferans sayfasında görebilirsiniz.

A Milli Takımına bakarsak eğer, burda ilginç gelişmelere şahit olabiliriz. 9/1/2006 saat 10:28'de seçim süresi sona erecek ve teknik direktörümüz belli olacak. Yaşanan gelişmelere baktığımızda etkili 2 aday var; birincisi u-f-u-k, ikincisi Mod-Kerem. Bu iki arkadaşımızdan biri bu işin başına geçecek gibi.

Bazı kesimler şuan görevde olan ve yine aday olan u-f-u-k desteklerken, diğer kesimde Mod-Kerem'in bu işi yapmasının daha iyi olacağına inaniyorlar.

İki adayın da açıklamaları, onlara yöneltilen soruları ve cevaplarını konferans sayfanızda görebilirsiniz.

Seçimlerin dışında da başka bir konuya daha değinmek istiyorum. O da milli oyuncularımıza yapılan sabotajlar. Yani başka ülke takımlarının transfer listesinde olan milli oyuncularımızı alması ve onların gelişimlerini engelleyip milli takımımızın başarısına engel olmaya çalışması, bu konuda çok uğraşlar veriliyor. Ama henüz net çözüm yolları bulunabilmiş değil.

Günün sonunda iyi bir seçim yaşansın, hakeden kazansın,

Hattrick Türkiye kazansın.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger