.

4/05/2006

Sezon Sonu Bilgileri

Bir sezonu daha tarihe gömerken işimize yarıyacak kısa bilgiler.

Sezon sonunda ortalama ne kadar para kazanırım?

hattriX-Ray adresinde ekonomiden sezon sonunu seçerek, kaçıncı ligde olduğunuzu, liginizi kaçıncı bitirdiğinizi, varsa gol kralınızı, üst lige nasıl çıktığınızı(doğrudan terfi yada ön eleme), kaç taraftarınızın olduğu gibi bilgileri girerek, yaklaşık kazancınızı öğrenebilirsiniz.

Transfer piyasasında son durum nedir?

Her sezon sonu olduğu gibi transfer piyasasında kimilerine göre durgunluk kimilerine göre de hareket vardır. Adam satmak için pek uygun zaman değil, çünkü piyasa da sezonun diğer dönemlerine göre daha ucuza transferler oluyor, bu da adama ihtiyacı olanların iştahını kabartıyor.

Stadyum, büyültmek için doğru bir zaman, sezon sonu gelen paralar da bu noktada yardımcı olur ve yeni sezona içerde ki ilk macınıza stadınızı büyültmüş olursunuz.

Genel bir bilgide istek üzerine transfer piyasasında olan ve atlamaya yakın olan adamları nasıl tesbit edersiniz ile ilgili;

Öncelikle kritik nokta maaşları, bu bilgiyede Mevkii ve Yeteneklere Göre Maaşlar adlı yazımdan ulaşabilirsiniz. Ama şuna çok dikkat etmek gerekir ki, bilindiği uzere bütün oyuncuların maaş düzenlemeleri her sezonun başında olduğu için sonrasında idman alıp ve yetenek atlasa dahi sezon sonuna kadar maaşı değişmez. İşin gerçeğide kimse bu tip futbolcuları almak için o kadar fazla incelemez(kac mac oynamıs, sahibi acaba ne idmanı veriyor, şimdi bu adam yeteneğinin neresinde gibi).

En akıllıcası altyapıdan yeni çekilmiş ve satışa konulmuş oyuncular üzerinde bunu uygulamaktır. Oyuncu örneğin kaliteli golcülüğe sahipse ve de maaşı 800lerde dolaşıyorsa bilin ki atlamaya çok yakındır. Zamanla oyunda tecrübelendikçe ve öğrendikçe hangi antreman türünü veriyorsanız o bölgenin çıtırları sizden sorulur olcaktur.

Şimdiden yeni sezonda herkese başarılar.

1 Comments:

  • Merhaba;

    antranörlerin yetenekleriyle skill atlama süresi arasında nasıl bir bağlantı vardır?
    örnek:vasat bir antranör 18 yaşındaki oyunkuruculuğu yeterli olan bir oyuncuyu ne kadar sürede kaliteliye çeker
    Kaliteli antranör ne kadar sürede? bu konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim...umarım net rakamlar verebilirsiniz...

    By Anonymous Adsız, at 2:57 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger