.

1/23/2006

Hattrick Logo

Hattrick supporter üyeliği olan çoğu kullanıcının en fazla önemsediği özelliklerden biri takım logosudur herhalde. Çünkü insanlar takımınızı ziyaret ettiğinde, siz ve takımınızla ilgili ilk intibayı logonuzdan edinirler ve herkez beğendiği bir logosu olsun ister.

Ama gel gelelim logolarla ilgili zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. İstediğiniz logoyu bulamıyorsunuz, photoshop gibi programlarla aranız iyi olmayabiliyor, tam olarak nasıl bir logo istediğinize karar veremiyorsunuz vb...

Konferanslardan da bu ihtiyacı farkettiğim için, işinize yarayacağını düşündüğüm bikaç siteyi paylaşmak istiyorum. http://htlogo.com/index.php (ben bu siteye başvurdum ve beklemedeyim) Tek yapmanız gereken sayfanın altında Hattrick için ücretsiz logo yapan kişi veya kişilere gerekli bilgileri vermek. Bu kişilerin daha önceden yaptığı logolara bakarakta, logonuzu kimden isteyeceğinize karar verebilirsiniz. http://logo.mxds.ch/ ise ilk verdiğim adresin benzeri bir site.

Logolarla ilgili daha birçok site var ama ben en beğendiğim ikisini aktardım. Daha fazla siteler için http://www.hattricksites.tk/ adresinden faydalanabilirsiniz.

Daha sonrada logo yarışması yapar, en beğendiklerinizi burda yayınlarız.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger