.

8/02/2006

Yeni Sezon Değişiklikleri


Yeni sezonla birlikte birkaç noktada değişiklikler olacak Ht'de: Bunlar kondisyon, özgüven ve yetenek düşüşleriyle alakalı olacak.
  1. Artık oyuncuların kondisyonları eskisi gibi uzun süre aynı seviyede kalmayacak, kondisyon idmanı almadıkları taktirde düşüşler yaşanacak,
  2. Takım özgüveniniz, takımınız üzerinde bugün ki koşullardan daha fazla etkili olacak.
  3. Oyuncuların yetenek düşüşleri geçmiş sezonlara oranla daha erken yaşta olacak, ancak bu düşüşlerin hızları daha yavaş olacak.
Siz bu değişiklikler hakkında neler düşünüyorsunuz ?

5 Comments:

  • Ortasaha oyuncularının kondisyonlarının düşmesi bir yandan iyi fakat ben ve birçok u-20 oyuncu yetiştirenler için dezavantaj olacak.Bir yandan sakatlandıgı hafta 150 doktor alıp yetiştirmekle uğraşırken diğer yandan da kümede yükselmek,düşmek yada çıkmak için uğraşmamızı eksi yönde etkilecektir.Elimdeki milli umut u olan oyuncumu mu yoksa takımımı mı düşüneceğim ? İkisini bir arada düşünmek zorluk yaratacagı için lig içinde bir kaç kere ortasaha alıp satmak zorunda kalınacaktır.Ve buda yeni bir antrenman tipi yaratacak.Ortasaha alıp kondisyon verip satanların sayısı artacak.

    Takım özgüveni için diyecek pek birşey yok.Artık Takım ruhu gibi onada dikkat edeceğiz

    Oyuncuların skill düşmesi konusunda da gayet yerinde bir seçim yapılmış kanımca.Yaşlı oyunculardan pek korkulamacak artık yada 26-29 yaş oyuncularını alırkende dikkat edeceğiz.(nasıl olacaksa)

    By Anonymous Adsız, at 12:35 ÖÖ  

  • oyunkurucular için bence de bir avantaj olacak yeni kondisyon uygulaması.
    ne de olsa ortasaha adamı alıp sattıkları için devre aralarında kondisyon vermeyi göze almış olacaklarından pek sorun olmayacak onlar için.

    Skill düşmesi ise hangi yaştan itibaren başlıyacağı tam bir muamma olan bir durum!

    By Blogger İlker, at 12:39 ÖÖ  

  • sorun zaten ortasahacılar için değil diğer kullanıcılar için önemli etken.şöyle ki ;

    elimde bir tane dünya dışı ortasaha varken kondisyonunu 1 kademe düşürürsem ortasaha ratinglerimi alt üst edebilir.ki bunu 2 oyuncuma uygularsak daha fazla dezavantaj demek

    By Anonymous Adsız, at 12:44 ÖÖ  

  • bunun doğrultusunda belkide kondisyon idmanı verenlerin sayısı artacak böylelikle...

    By Blogger İlker, at 12:48 ÖÖ  

  • Yapılan açıklamayla değişiklikler biraz daha netleşti:

    Kondisyonla ilgili yapılan değişiklik sonucu olarak, her sezon sonun da, oyuncuların kondisyonlarının 1 yada 2 kademe düşüş yaşacağı,

    Takım özgüveniyle ilgili olarak ise, daha önceden takım ruhunuzu harikanın üstüne çıkarmak imkansızdı. Artık harikanın üstündeki seviyelerede yükseltilebilecek, ancak yüksek takım özgüvenin getirdiği olumsuzluklar yaşanabilecek,

    Yetenek düşüşlerinin hangi yaşta itibaren başlıyacağıyla ilgili net bir rakam yok. Eskiden 30'dan itibaren olduğuna göre, mantiken artık 28 ve sonrasın da başlayacaktır. Ancak düşüşler eskiye nazaran daha yavaş gerçekleşecek.

    By Blogger İlker, at 12:56 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger