.

1/29/2006

Altyapıdan Gelen Futbolcu

Her cumartesi kafalarda aynı soru, "bu hafta altyapıdan nasıl bir adam gelecek?" Ama genelde iyi adam çekemediğimizden bir karamsarlık hakim oluyor. "Kesin kötü adam gelir, ben biliyorum bu motor ne zaman yüzümüze güldü ki" gibi.

Gelin bu işi biraz daha keyifli hale getirelim.http://www.hattrickitalia.org/cyf/ adresine Hattrick kullanıcı adı ve güvenlik koduyla giriş yaptıktan sonra, kısa soluklu heyecan başlıyor. Önce oyuncunun adı, geçinebirliği, özel yetenekleri gibi kısa bilgiler geliyor ve sonrasında şans çemberleriniz dönmeye başlıyor. Çemberin yanında yazan yeteneğin üstüne bastığında, içinde rakamlar olan çember yavaş yavaş durmaya başlıyor. Her yetenek için bir çember. Nerde duracak acaba diye bekleme başlıyor, bütün yeteneklerden sonra da son olarak oyuncunun tsi ve yaşını öğrenmeye geliyor.

Bütün bu kısa soluklu maceradan sonra, ya genelde yaptığınız gibi direk kovuyorsunuz :) ya satış listesine koyuyorsunuz ya da mucize gerçek oluyor, istediğiniz tarzda antreman vereceğiniz oyuncu geliyor.

Tek ve en önemli dikkat etmeniz gereken nokta, bu basamakları yaşamak için önce Hattrick'ten oyuncunuzu çekmeniz ve çektiğiniz oyuncuya bakmadan bu siteye girmeniz gerekiyor :)

Not: Çektiğiniz oyuncunun yetenekleri iyi olupta antreman vermediğiniz bölgede oynayacaksa mutlaka satın, satıştan gelen parayı ve gelecekte oyuncunun geliştikten sonra satışından gelecek payı düşünün.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger