.

1/02/2006

Transferler


Bugün ilk olarak transfer edilen oyuncularla ilgili, hattrickte karşılaşmadığımız ama gerçek hayatta var olan ve hattrickte de tasarlanabileceğini düşündüğüm bikaç konuyu paylaşmak istiyorum.

Şuan ki gerçek hayatta transfer ettiğiniz bir futbolcuyla sözleşme imzalamak zorundasınız. Bu sözleşme taraflar arasında ki anlaşmaya göre düzenlenir(3,5,2+1 gibi). Yine bu sözleşmede o futbolcuya yıllık ne kadar para ödemeniz gerektiği de yazar.

Bizim hattrick'te aldığınız oyuncu siz satmak istemediğiniz sürece takımınızdan ayrılamaz. Yani her seferinde ömürlük imza atıyorlar :) Tüm gelecekleri takım sahiplerinin elinde. Yıllık maaş değişikliklerini de motor belirler ve bu böyle sürüp gider.

Biz istiyoruz ki daha gerçekçi olsun bu oyun, sınırları neyse onu zorluyalım.

Hatta gün gelsin klupler takımlarına başkan ya da antrenör seçecekleri zaman hattrick sertifikası mecbur olsun :)

Transfer edeceğin futbolcunun bonservisini ödedikten sonra anlaşma yapsın futbolcuyla.

Hattrick futbolcu sözleşme şartlarını yerine getirilmediği zaman futbolcusu serbest kalsın. Atıyorum sıfırdan satışa çıksın. Ne koyar adama :) ve futbolcuya en fazla maaşı veren takıma gitsin.

Günümüzde Frank Ribery (Ne zaman adını duysam, sözlükte yer almayan kelimeler aklıma geliyor GS yöneticileri ile ilgili), ve en son Okan Koç örneği var. Gerekirse bu olaylar sonrasında da taraftarlar klupten ayrılsın.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger