.

12/23/2005

Önümüzde ki sezonda yenilikler var!!!

Gitgide daha gerçekçi olmaya başlıyor bu oyun,
Hattrickerların önerileri ve düşünceleri oyun kurucularını daha fazla alternatifler üretmeye ve yenilikçi olmaya zorluyor, zaten olması gereken de bu.

Sonuçta da yeni sezonda alexler, sergenler çıkıyor sahneye. Yani defansif forvetler. Maç raporlarında artık " Oyuncunuz inanılmaz arapasları ve akıl almaz hareketleriyle kazandığınız golleri okuyabillirsiniz"

Nasıl bir alex'e sahip olabilirim diyorsanız açıklayim.

En önemlisi oyuncunun teknik olması gerekiyor!, normal bir forvet yeteneklerinin yanı sırada biraz daha pas, oyunkuruculuk ve kondisyon...

Evet biraz kastırıyor ama sonuçta her takımda alex ya da sergen yok!

Hattrickte butip yenilik ve değişimlerden sonra aklıma şu geliyor, örneğin gidip play station oyunu alıp oynamaya başlıyoruz aradan bir iki ay geçiyor ve doğal olarak sıkılıyoruz. Sonra hadi yenisi çıksa da onu alsak diyoruz ama koca bir yıl boyunca onunla idare etmek zorundayız ya da başka bir oyuna zıplıyoruz. play station'ın yeni versyonlarından söz etmek bile istemiyorum :)

Ama Hattrickte farklı işliyor işler.Güncel kalmak zorundayız, sürekli bişeyler değişiyor.

Onlar sürekli bişeyleri değiştiriyor, yenilikler katıyor ve alternatifler yaratıyorlar. Bizde bunları takip edip ona göre plan yapıyoruz. Belki de köklü yapılanmalara giriyoruz. Buda insanları hattricker yapıyor.

Doru bi strateji şimdilik.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Powered by Blogger